20 jaar ervaring

Duurzame materialen

Geen rommel achteraf

Deskundig advies

Egaline vloer Alblasserdam

Contactformulier

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

Egaline vloer Alblasserdam

Wanneer u een nieuwe vloer laat leggen, wilt u natuurlijk dat dit zonder oneffenheden en hobbels gebeurt. Het kan echter zo zijn dat de ondergrond voor de nieuwe vloer niet helemaal effen en waterpas loopt. Om uw ondervloer glad te maken, kunt u kiezen voor een egaline vloer Alblasserdam . Een egaline vloer wordt vaak gebruikt om bestaande ondergronden vlak te maken, maar kan ook ter bescherming van de vloerafwerking dienen. De vloer is zelfnivellerend, wat betekent dat de vloer niet met een machine of met de hand gladgestreken hoeft te worden.

Waarom een egaline vloer Alblasserdam ?

Een egaline vloer is een vloer die hoofdzakelijk bestaat uit cement en kunsthars. Hierdoor is de vloer erg sterk en flexibel en kan hij niet snel scheuren of barsten. Egaline kan op elke ondergrond aangebracht worden, zolang deze maar stabiel en vloeistofdicht is, zoals een tegel- of betonvloer. Egaline kan ook op een houten vloer aangebracht worden, maar dan mogen er geen naden tussen de plankdelen zitten en moet de vloer goed bevestigd zijn. Het plaatsen van een egaline vloer kunt u het beste overlaten aan een deskundig bedrijf dat hier al enige ervaring mee heeft. Het plaatsen van de vloer is namelijk een nauwkeurige klus en moet op de juiste manier uitgevoerd worden. De deskundige werknemers van Van der Lee Stoffering helpen u graag bij het leggen van uw egaline vloer Alblasserdam .

Egaline vloer door Van der Lee Stoffering?

Wilt u er zeker van zijn dat de egaline vloer Alblasserdam er in één keer goed in komt te liggen? Schakel dan een van onze vakmensen in om dit voor u te doen. De beste service en de allerbeste kwaliteit gegarandeerd! Heeft u advies nodig op het gebied van egaline vloeren? Dan staan wij voor u klaar. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste keuze! Maak nu vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op.