20 jaar ervaring

Duurzame materialen

Geen rommel achteraf

Deskundig advies

Laminaat Capelle aan den IJssel

Contactformulier

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

Laminaat Capelle aan den IJssel

U wilt een nieuwe vloer, maar u bent er nog niet over uit wat voor soort vloer het moet gaan worden. Als u op zoek bent naar een specifieke vloer, dan is laminaat Capelle aan den IJssel de oplossing voor u. Dit materiaal is namelijk verkrijgbaar in oneindig veel soorten, kleuren, dessins en maten. Hierdoor zit de juiste combinatie er altijd wel voor u bij! Bij Van der Lee Stoffering vindt u een uitgebreid assortiment aan laminaat. Ook voor het leggen van de vloer bent u bij ons aan het juiste adres.

Voordelen van Laminaat Capelle aan den IJssel

Laminaat Capelle aan den IJssel is een populair materiaal, en dat is natuurlijk niet voor niets. Deze vloersoort heeft namelijk een aantal grote voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld parket:

  • Kleurvast: een vloer van echt hout kan verkleuren wanneer het te lang en te veel wordt blootgesteld aan de zon. Laminaat is echter kleurvast, welke kleur u ook kiest.
  • Vochtbestendig: wanneer de naden tussen de planken verlijmd worden, is uw laminaatvloer voor een groot deel vochtbestendig en kan het beter tegen vocht dan een echte houten vloer.
  • Onderhoudsvriendelijk: een laminaatvloer vraagt bijna geen onderhoud: regelmatig stofzuigen en met de dweil er overheen is eigenlijk voldoende. Vuil kan niet in het laminaat trekken, waardoor viezigheden gemakkelijk verwijderd kunnen worden.
  • Duurzaam: een vloer van laminaat gaat makkelijk 25 jaar mee, zonder dat (grootschalig) onderhoud nodig is. Het heeft dus een lange levensduur, terwijl het helemaal niet duur is!

Laminaat Capelle aan den IJssel laten leggen door Van der Lee Stoffering?

Wilt u er zeker van zijn dat het laminaat Capelle aan den IJssel er in één keer goed in komt te liggen? Schakel een van onze vakmensen in om dit voor u te doen. De beste service en de allerbeste kwaliteit gegarandeerd! Heeft u advies nodig op het gebied van laminaat? Dan staan wij voor u klaar. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste keuze! Maak nu vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op.