20 jaar ervaring

Duurzame materialen

Geen rommel achteraf

Deskundig advies

Laminaat Zuid-Holland

Contactformulier

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

Laminaat Zuid-Holland

U wilt een nieuwe vloer, maar u bent er nog niet over uit wat voor soort vloer het moet gaan worden. Als u op zoek bent naar een specifieke vloer, dan is laminaat Zuid-Holland de oplossing voor u. Dit materiaal is namelijk verkrijgbaar in oneindig veel soorten, kleuren, dessins en maten. Hierdoor zit de juiste combinatie er altijd wel voor u bij! Bij Van der Lee Stoffering vindt u een uitgebreid assortiment aan laminaat. Ook voor het leggen van de vloer bent u bij ons aan het juiste adres.

Voordelen van laminaat Zuid-Holland

Laminaat Zuid-Holland is een populair materiaal, en dat is natuurlijk niet voor niets. Deze vloersoort heeft namelijk een aantal grote voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld parket:

  • Kleurvast: een vloer van echt hout kan verkleuren wanneer het te lang en te veel wordt blootgesteld aan de zon. Laminaat is echter kleurvast, welke kleur u ook kiest.
  • Vochtbestendig: wanneer de naden tussen de planken verlijmd worden, is uw laminaatvloer voor een groot deel vochtbestendig en kan het beter tegen vocht dan een echte houten vloer.
  • Onderhoudsvriendelijk: een laminaatvloer vraagt bijna geen onderhoud: regelmatig stofzuigen en met de dweil er overheen is eigenlijk voldoende. Vuil kan niet in het laminaat trekken, waardoor viezigheden gemakkelijk verwijderd kunnen worden.
  • Duurzaam: een vloer van laminaat gaat makkelijk 25 jaar mee, zonder dat (grootschalig) onderhoud nodig is. Het heeft dus een lange levensduur, terwijl het helemaal niet duur is!

Laminaat Zuid-Holland laten leggen door Van der Lee Stoffering?

Wilt u er zeker van zijn dat het laminaat Zuid-Holland er in één keer goed in komt te liggen? Schakel een van onze vakmensen in om dit voor u te doen. De beste service en de allerbeste kwaliteit gegarandeerd! Heeft u advies nodig op het gebied van laminaat? Dan staan wij voor u klaar. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste keuze! Maak nu vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op.