VLOEREN

20 jaar ervaring

Duurzame materialen

Geen rommel achteraf

Deskundig advies

Vochtbestendig

Makkelijk in onderhoud

Ruime collectie

Laminaat

_____

Voordelen

  • Kleurvast en vochtbestendig;

  • Plaatsing en werking: dankzij de moderne (klik)systemen van tegenwoordig kunt u de laminaatvloer zelf leggen. Een laminaatvloer werkt vrijwel niet;

  • Gemakkelijk te onderhouden en hygiënisch;

  • De prijs: op lange termijn bieden laminaatvloeren de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Een laminaatvloer is tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer. De nerven en noesten die u ziet in een houten vloer, vindt u ook terug in de laminaatvloer. Dit maakt laminaat een zeer goed alternatief voor parket. Een vloer vormt de basis van uw huis en is erg bepalend voor de sfeer. Verkrijgbaar in vele kleuren en soorten is er altijd een laminaatvloer die past bij uw interieur.

Wat is laminaat?

Laminaat is een zeer populaire vloerbedekking die bestaat uit meerdere lagen: een onderlaag, basislaag, decorlaag en beschermlaag. Deze lagen samen vormen laminaat. Met laminaat kiest u voor het uiterlijk van een parketvloer, maar dan tegen een lagere prijs.

Laminaat is verkrijgbaar met of zonder V-groef. Een laminaatvloer met V-groef geeft extra diepte, waardoor u het effect van een echte houten vloer krijgt. Een laminaatvloer zonder V-groef geeft juist een strak effect.

Wat is laminaat?

Een vloer van laminaat heeft vele voordelen. Zo is de vloer slijtvast, kan goed tegen vlekken en is gemakkelijk schoon te maken. Dit maakt de vloer ideaal voor intensief gebruik. Daarnaast is een laminaatvloer:

  • Kleurvast en vochtbestendig;
  • Gemakkelijk te onderhouden en hygiënisch;
  • Op lange termijn de beste prijs/kwaliteitsverhouding;
  • Dankzij de klikverbinding makkelijk te installeren.

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw laminaatvloer is het belangrijk om voor een ondervloer van goede kwaliteit te kiezen. Een ondervloer is nodig voor extra demping en absorbeert daarnaast het geluid, wat het geluid bij het lopen over de vloer beperkt.

Laminaat laten leggen?

Is de keuze voor een nieuwe vloer op laminaat gevallen? Dan voorzien wij u graag van advies voor de beste laminaatvloer in de de gewenste ruimte. Komt de vloer in de hal, waar veel gelopen wordt? Dan kiest u een ander soort laminaat dan voor de slaapkamer. Wij hebben voor iedere ruimte in huis een passende laminaatvloer.