20 jaar ervaring

Duurzame materialen

Geen rommel achteraf

Deskundig advies

Marmoleum vloer Dordrecht

Contactformulier

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

Marmoleum vloer Dordrecht

Een marmoleum vloer is slijtvast, duurzaam en bestaat uit natuurlijke grondstoffen. Hoofdzakelijk bestaat de vloer uit lijnzaadolie, maar ook zit er hard kurk, jute en kalksteen in verwerkt. Een Marmoleum vloer Dordrecht is zeer geschikt voor sociale ruimtes, zoals scholen, ziekenhuizen, kantines en kantoren. De gladde en vlakke vloerafwerking en het duurzame en hygiënische karakter zorgen ervoor dat de vloer erg populair is. U kunt er zelfs verschillende kleuren en teksten in laten verwerken. De vloer kan ook in combinatie met vloerverwarming gebruikt worden en de aanpassing aan de omgevingstemperatuur gaat erg snel.

Waarom kiezen voor een Marmoleum vloer Dordrecht

Wanneer u graag bewust bezig bent en uw steentje wilt bijdragen aan het milieu, dan is het aanschaffen van een Marmoleum vloer Dordrecht een stap in de goede richting. Deze vloer is namelijk een Oer-Hollands duurzaam natuurproduct gemaakt van natuurlijke en biologische ingrediënten. Het is een gezonde vloer voor iedereen om op te leven en te spelen. Na 30 jaar kan de levenscyclus van linoleum weer opnieuw beginnen en is het klaar voor hergebruik. De vloer is geheel CO2 neutraal en draagt daarmee niet bij aan de klimaatverandering. Het is zelfs de eerste CO2 neutrale vloer ter wereld! Daarnaast is de vloer ook nog eens brandveilig en eenvoudig te onderhouden. Genoeg redenen dus om te kiezen voor een Marmoleum vloer!

Interesse

Bent u geïnteresseerd in een marmoleum vloer van Van der Lee Stoffering? Wilt u er zeker van zijn dat de Marmoleum vloer Dordrecht er in één keer goed in komt te liggen? Schakel dan een van onze vakmensen in om dit voor u te doen. De beste service en de allerbeste kwaliteit gegarandeerd! Heeft u advies nodig? Dan staan wij voor u klaar. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste keuze! Maak nu vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op.