Zakelijk inrichten? Van Der Lee kan u helpen!

Projectstoffering

 Betrouwbaar, professioneel en servicegericht

Uw kantoor (her)inrichten?

Projectstoffering

Wilt u van uw kantoor een inspirerende plek maken waar u met trots klanten kunt ontvangen? Wij helpen u graag om dat te realiseren. Uw kantoor moet natuurlijk niet alleen praktisch zijn, maar ook een sfeervolle en prettige omgeving voor u en uw medewerkers. Met een nieuwe vloer, mooie raamdecoratie en de juiste kleur trap creëren wij de uitstraling die bij uw bedrijf past.

Maak een afspraak
Uw kantoor inrichten?

Uw bedrijfspand (her)inrichten?

Is het tijd voor het (her)inrichten van uw bedrijfspand, maar weet u niet goed wat u mooi vindt? Bij ons kunt u terecht voor interieuradvies en heeft u de keuze uit een ruim assortiment vloeren, raamdecoratie en trapbekleding. Samen met u kijken we graag hoe we het maximale uit uw interieur kunnen halen. Van een kleine kantoorruimte tot een grote school; wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat uw nieuwe interieur voldoet aan al uw wensen.

Meer weten over projectstoffering?

Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen. Of het nu gaat om het leggen van een nieuwe vloer of het vervangen van uw raamdecoratie. Wij verzorgen alles tot in detail. Maak een geheel vrijblijvende afspraak, dan komen wij bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Van der Lee Stoffering is uw specialist in projectstoffering.

Maak een afspraak