20 jaar ervaring

Duurzame materialen

Geen rommel achteraf

Deskundig advies

PVC laminaat Ridderkerk

Contactformulier

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

PVC laminaat Ridderkerk

Bent u op zoek naar een duurzame vloer die lang meegaat, eenvoudig te leggen is en er net zo mooi uitziet als een vloer van echt hout? Dan is een vloer van PVC laminaat Ridderkerk waar u naar op zoek bent. PVC vloeren zijn van goede kwaliteit en gaan jarenlang mee, en zijn bijna niet van echt hout te onderscheiden. Het PVC laminaat geeft een stoere maar toch chique uitstraling aan uw vloer en woning. U kunt er alle kanten mee op qua inrichting. Een slimme investering dus!

‘Echt’ laminaat of PVC laminaat Ridderkerk ?

Er zijn een aantal verschillen tussen ‘echt’ laminaat en PVC laminaat:

  • Geluidsarm: PVC laminaat Ridderkerk is veel geluidsarmer dan laminaat. Bij laminaat is namelijk een extra ondervloer nodig om dezelfde geluidsarme eigenschappen van PVC laminaat te bereiken.
  • Vochtbestendigheid: een PVC vloer staat bekend om de onderhoudsvriendelijkheid: een dweil erover en de vloer is weer helemaal schoon. Hetzelfde geldt voor laminaat, maar dit materiaal is toch iets gevoeliger voor water en vocht. Lang contact met water kan ervoor zorgen dat het laminaat het vocht absorbeert, met als gevolg bubbels in het laminaat.
  • Vloerverwarming: wanneer vloerverwarming een must is voor u, is PVC laminaat uw enige optie. Laminaat is hier namelijk niet geschikt voor, terwijl PVC laminaat zorgt voor uitstekende warmtegeleiding.

Vloer laten leggen door Van der Lee Stoffering?

Heeft u de keuze gemaakt en gaat u voor PVC laminaat Ridderkerk ? Dan wilt u er natuurlijk wel zeker van zijn dat de vloer in één keer goed komt te liggen. Schakel een van onze vakmensen in om dit voor u te doen. De beste service en de allerbeste kwaliteit gegarandeerd! Heeft u advies nodig op het gebied van PVC vloeren? Dan staan wij voor u klaar. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste keuze! Maak nu vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op.