20 jaar ervaring

Duurzame materialen

Geen rommel achteraf

Deskundig advies

PVC vloer Sliedrecht

Contactformulier

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

PVC vloer Sliedrecht

Bent u op zoek naar een duurzame vloer die lang meegaat, eenvoudig te leggen is en er net zo mooi uitziet als een echte houten of stenen vloer? Dan is een PVC vloer Sliedrecht waar u naar op zoek bent. PVC vloeren zijn van goede kwaliteit en gaan jarenlang mee, en zijn bijna niet van echt hout of steen te onderscheiden. Een PVC vloer is daarom een duurzame en toch goedkope investering waar u jarenlang plezier van zal hebben.

Wat is een PVC vloer Sliedrecht

Een PVC vloer bestaat uit polyvinylchloride, een veelgebruikt thermoplast. Doordat dit materiaal goedkoop en eenvoudig te bewerken is, wordt het vaak als vervanging van onder andere hout en beton gebruikt. Het verschil tussen deze materialen en PVC is echter bijna niet zichtbaar, waardoor het een erg populair materiaal voor de vloer is. Dat is natuurlijk niet voor niets! Een PVC vloer Sliedrecht heeft een aantal voordelen die het zo’n aantrekkelijk vloermateriaal maken. Zo is een vloer van PVC slijtvast en bevat het een antislip laag. Hierdoor is de vloer uitstekend geschikt voor intensief gebruik, zoals in de woonkamer, maar ook in winkels. Daarnaast is de vloer geluiddempend, vochtbestendig en gemakkelijk schoon te maken. PVC past zich snel aan de temperatuur in de ruimte en is dan ook geschikt voor vloerverwarming of -koeling.

Een PVC vloer laten monteren door Van der Lee Stoffering?

Wilt u er zeker van zijn dat de vloer er in één keer goed in komt te liggen? Schakel dan een van onze vakmensen in om dit voor u te doen. De beste service en de allerbeste kwaliteit gegarandeerd! Heeft u advies nodig op het gebied van een PVC vloer Sliedrecht ? Dan staan wij voor u klaar. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste keuze! Maak nu vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op.