Een pvc vloer laten leggen?

Wij bieden een ruime keuze in PVC vloeren!

20 jaar ervaring

Duurzame materialen

Transparant in prijs

Vloerverwarming

Makkelijk in onderhoud

Enorm duurzaam

Geschikt voor ieder huis

PVC vloeren

Een mooie vloer is de perfecte basis voor uw interieur. Bent u op zoek naar een vloer die er niet alleen net zo mooi uit ziet als een echte houten vloer, maar die ook nog eens duurzaam is en lang mee gaat? Dan is een PVC vloer iets voor u. PVC vloeren zijn tegenwoordig niet meer van echt hout of steen te onderscheiden, maar verschillen wel aanzienlijk in de prijs. Het is dan ook niet vreemd dat een PVC vloer momenteel enorm populair is. Bekijk hier alle voordelen van een PVC vloer.

Vraag een offerte op Contact

Voordelen van een PVC vloer

PVC vloeren zijn de laatste jaren zeer populair en dat is niet voor niets. De vloer is te verkrijgen in veel verschillende formaten, dessins en prijsklassen. Daarnaast is een PVC vloer een zeer onderhoudsvriendelijke vloer. Het regelmatig vegen of stofzuigen van de vloer en af en toe dweilen is al voldoende om de vloer goed schoon te houden. Een ander voordeel is dat PVC vloeren goed te combineren zijn met vloerverwarming of -verkoeling. De vloer is namelijk relatief dun, waardoor de temperatuur snel en nauwkeurig te regelen is. Hierdoor verspilt u minder energie en kunt u snel genieten van een heerlijk warme vloer.

Ruime keuze

De vloer is te verkrijgen in veel verschillende formaten, dessins en prijsklassen.

Onderhoudsvriendelijk

Het regelmatig vegen of stofzuigen van de vloer en af en toe dweilen is al voldoende om de vloer goed schoon te houden.

Energiebesparend

PVC vloeren zijn goed te combineren met vloerverwarming of -verkoeling.

Een PVC vloer is uitermate geschikt voor vloerverwarming

Meer wooncomfort omdat u niet meer te maken heeft met radiatoren, lagere stookkosten doordat u minder energie verbruikt en verbeterde luchtkwaliteit. Benieuwd naar de kosten? Geef dit aan in uw aanvraag en u krijgt een offerte op maat! 

Onze collectie

Ruime keuze in PVC vloeren

Kiest u voor een PVC vloer dan heeft u veel mogelijkheden waar u uit kunt kiezen. Van Der Lee biedt een breedt assortiment vloeren met steen- of houtdessins en voelbaar reliëf. In vergelijking met echt hout is een PVC vloer bijna niet te onderscheiden.

Wilt u meer informatie of heeft u behoefte aan advies? Neem gerust contact met ons!

Welke soorten PVC vloeren zijn er?

 U kunt PVC vloeren in drie verschillende systemen onderscheiden. Wilt u meer informatie of weten welk van deze systemen voor u het meest geschikt is? Neem dan gerust contact met ons op!

Dryback systeem

Hierbij worden de PVC stroken op de geëgaliseerde ondergrond vastgelijmd.

HDF klik systeem

Dit systeem is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en wordt net als bij laminaat in elkaar geklikt.

PVC volkern kliksysteem

Bij deze vloer zit er een kliksysteem in de onderlaag van de PVC vloer

Wat is een PVC vloer?

Een PVC vloer is een kunststof parketvloer gemaakt van verschillende lagen polyvinylchloride (PVC). Dit materiaal is eenvoudig te bewerken en dient daardoor vaak als vervanging van onder andere hout en beton. Een vloer van PVC biedt vele voordelen ten opzichte van andere vloeren. Zo is een PVC vloer slijtvast, sterk en bevat deze een antisliplaag. Dit maakt de vloer zeer geschikt voor intensief gebruik, zoals in de woonkamer, maar ook in winkels. Daarnaast is de vloer vochtbestendig, geluiddempend en gemakkelijk schoon te maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Wij beantwoorden graag al uw vragen!