visgraat pvc vloer

Wij bieden een ruime keuze in PVC visgraat vloeren!

20 jaar ervaring

Duurzame materialen

Transparant in prijs

Deskundig advies

Visgraat PVC vloeren

Een visgraat PVC vloer is de laatste jaren enorm populair geworden. Visgraat is een motief wat kan worden gelegd met diverse soorten PVC planken, maar niet alle soorten PVC planken zijn hiervoor geschikt. Wij geven u graag advies, denken met u mee en leggen de vloer geheel op basis van uw wensen. Staat de informatie die uw zoekt niet op de pagina? Neem dan gerust contact met ons. 

Vraag een offerte op Contact

Perfect te combineren met

Vloerverwarming

Een PVC vloer is zeer geschikt voor vloerverwarming. Een PVC vloer is relatief dun, waardoor de tempratuur snel en nauwkeurig te regelen is. Hierdoor verspilt u minder energie en kunt u genieten van een heerlijk warme vloer.

Een PVC vloer is

Onderhoudsvriendelijk

Een PVC vloer een zeer onderhoudsvriendelijke vloer. Het regelmatig vegen of stofzuigen van de vloer en af en toe dweilen is al voldoende om de vloer goed schoon te houden.

Een greep uit onze collectie

WWij begrijpen als geen ander dat de keuze voor een vloer niet wordt gemaakt op basis van een afbeelding. Daarom komen wij bij u langs met stalen zodat u rustig kunt bekijken welke vloer in uw interieur past. Wij nemen uw wensen door en geven advies zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen. Maak een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Wij beantwoorden graag al uw vragen!