20 jaar ervaring

Duurzame materialen

Geen rommel achteraf

Deskundig advies

Raamdecoratie Rijnmond

Contactformulier

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

Raamdecoratie Rijnmond

Smaken verschillen en interieurs doen dat ook. De een houdt van een landelijke stijl en de ander juist van strak en modern. Waar u ook van houdt, wij hebben raamdecoratie Rijnmond die bij uw interieurstijl past. Alle raamdecoratie wordt ingemeten en speciaal voor u op maat besteld, geleverd en geïnstalleerd.

De mogelijkheden voor Raamdecoratie Rijnmond

  • Plisségordijnen zijn mooie, strakke en gebruiksvriendelijke gordijnen die bestaan uit één laagje gevouwen stof. De gordijnen zijn te krijgen in verschillende kleuren en dichtheid (transparantie).
  • Rolgordijnen zijn stijlvolle gordijnen die u oprolt door middel van een touwtje. Rolgordijnen hebben vele voordelen, waaronder dat ze in de zomer de hitte buiten houden en in de winter de warmte binnen. Ideale raamdecoratie Rijnmond dus.
  • Vouwgordijnen lijken op rolgordijnen, maar worden opgevouwen in plaats van opgerold. Vouwgordijnen bevatten horizontale plooien en zijn te krijgen in diverse kleuren en maten.
  • Normale gordijnen, wie kent ze niet? Kiest u voor gordijnen tot aan de vloer, tot aan de vensterbank of in de kleur groen of grijs? In ons assortiment vindt u zeker iets naar uw smaak!
  • Jaloezieën brengen sfeer in uw interieur en bestaan uit horizontale lamellen waarmee u de lichtinval perfect kunt regelen. U kunt voor deze raamdecoratie Rijnmond kiezen uit verschillende soorten materiaal, diverse kleuren en een afwerking die bij u past.
  • Paneelgordijnen zorgen voor een strakke, moderne uitstraling en bestaan uit verticale banen stof die samen een gordijn vormen. Paneelgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen, kleuren en dessins.

Interesse

Heeft u interesse in de werkzaamheden van Van der Lee Stofferingen wat betreft raamdecoratie Rijnmond ? Schakel dan een van onze vakmensen/stoffeerders in om dit voor u te doen. De beste service en de allerbeste kwaliteit gegarandeerd! Heeft u advies nodig of misschien heeft u wel een vraag over onze werkzaamheden? Dan staan wij  ook voor u klaar. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste keuze! Maak nu vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op.