20 jaar ervaring

Duurzame materialen

Geen rommel achteraf

Deskundig advies

Raamdecoratie Zuid-Holland

Contactformulier

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

Raamdecoratie Zuid-Holland

Smaken verschillen en interieurs doen dat ook. De een houdt van een landelijke stijl en de ander juist van strak en modern. Waar u ook van houdt, wij hebben raamdecoratie Zuid-Holland die bij uw interieurstijl past. Alle raamdecoratie wordt ingemeten en speciaal voor u op maat besteld, geleverd en geïnstalleerd.

De mogelijkheden voor Raamdecoratie Zuid-Holland

  • Plisségordijnen zijn mooie, strakke en gebruiksvriendelijke gordijnen die bestaan uit één laagje gevouwen stof. De gordijnen zijn te krijgen in verschillende kleuren en dichtheid (transparantie).
  • Rolgordijnen zijn stijlvolle gordijnen die u oprolt door middel van een touwtje. Rolgordijnen hebben vele voordelen, waaronder dat ze in de zomer de hitte buiten houden en in de winter de warmte binnen. Ideale raamdecoratie Zuid-Holland dus.
  • Vouwgordijnen lijken op rolgordijnen, maar worden opgevouwen in plaats van opgerold. Vouwgordijnen bevatten horizontale plooien en zijn te krijgen in diverse kleuren en maten.
  • Normale gordijnen, wie kent ze niet? Kiest u voor gordijnen tot aan de vloer, tot aan de vensterbank of in de kleur groen of grijs? In ons assortiment vindt u zeker iets naar uw smaak!
  • Jaloezieën brengen sfeer in uw interieur en bestaan uit horizontale lamellen waarmee u de lichtinval perfect kunt regelen. U kunt voor deze raamdecoratie Zuid-Holland kiezen uit verschillende soorten materiaal, diverse kleuren en een afwerking die bij u past.
  • Paneelgordijnen zorgen voor een strakke, moderne uitstraling en bestaan uit verticale banen stof die samen een gordijn vormen. Paneelgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen, kleuren en dessins.

Interesse

Heeft u interesse in de werkzaamheden van Van der Lee Stofferingen wat betreft raamdecoratie Zuid-Holland ? Schakel dan een van onze vakmensen/stoffeerders in om dit voor u te doen. De beste service en de allerbeste kwaliteit gegarandeerd! Heeft u advies nodig of misschien heeft u wel een vraag over onze werkzaamheden? Dan staan wij  ook voor u klaar. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste keuze! Maak nu vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op.