RAAMDECORATIE

Alle raamdecoratie wordt voor u op maat gemaakt

20 jaar ervaring

Duurzame materialen

Geen rommel achteraf

Deskundig advies

Ruime keuze aan raamdecoratie

Soorten raamdecoratie

  • Plisségordijnen
  • Rolgordijnen
  • Lamellen
  • Vouwgordijnen
  • Normale gordijnen
  • Jaloezieën
  • Paneelgordijnen

Smaken verschillen en interieurs doen dat ook. De een houdt van een landelijke stijl en de ander juist van strak en modern. Waar u ook van houdt, wij hebben raamdecoratie die bij uw interieurstijl past. Alle raamdecoratie wordt ingemeten en speciaal voor u op maat besteld, geleverd en geïnstalleerd.

Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn mooie, strakke en gebruiksvriendelijke gordijnen die bestaan uit één laagje gevouwen stof. De gordijnen zijn te krijgen in verschillende kleuren en dichtheid (transparantie).

Rolgordijnen

Rolgordijnenzijn stijlvolle gordijnen die u oprolt door middel van een touwtje. Rolgordijnen hebben vele voordelen, waaronder dat ze in de zomer de hitte buiten houden en in de winter de warmte binnen.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen lijken op rolgordijnen, maar worden opgevouwen in plaats van opgerold. Vouwgordijnen bevatten horizontale plooien en zijn te krijgen in diverse kleuren en maten.

Normale gordijnen

Normale gordijnen, wie kent ze niet? Kiest u voor gordijnen tot aan de vloer, tot aan de vensterbank of in de kleur groen of grijs? In ons assortiment vindt u zeker iets naar uw smaak!

Jaloezieën

Jaloezieën brengen sfeer in uw interieur en bestaan uit horizontale lamellen waarmee u de lichtinval perfect kunt regelen. U kunt kiezen uit verschillende soorten materiaal, diverse kleuren en een afwerking die bij u past.

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zorgen voor een strakke, moderne uitstraling en bestaan uit verticale banen stof die samen een gordijn vormen. Paneelgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen, kleuren en dessins.