Raamdecoratie op maat gemaakt
Raamdecoratie

 Alle raamdecoratie wordt voor u op maat gemaakt

20 jaar ervaring
Duurzame materialen
Groot assortiment
Deskundig advies
Hoge kwaliteit
Deskundig advies
Op maat gemaakt

Raamdecoratie

_____

Soorten raamdecoratie

  • Plisségordijnen
  • Rolgordijnen
  • Lamellen
  • Vouwgordijnen
  • Normale gordijnen
  • Jaloezieën
  • Paneelgordijnen

Smaken verschillen. Waar de een van een landelijke stijl houdt, heeft de ander liever strak en modern. Wat uw smaak ook is, wij hebben de raamdecoratie die bij uw interieurstijl past. Met de juiste raamdecoratie regelt u eenvoudig de lichtinval in huis en bepaalt u hoeveel privacy u wilt.

Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn mooie, strakke en gebruiksvriendelijke gordijnen die bestaan uit één laagje gevouwen stof. De gordijnen zijn te krijgen in verschillende kleuren en dichtheid (transparantie).

Rolgordijnen

Rolgordijnenzijn stijlvolle gordijnen die u oprolt door middel van een touwtje. Rolgordijnen hebben vele voordelen, waaronder dat ze in de zomer de hitte buiten houden en in de winter de warmte binnen.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen lijken op rolgordijnen, maar worden opgevouwen in plaats van opgerold. Vouwgordijnen bevatten horizontale plooien en zijn te krijgen in diverse kleuren en maten.

Normale gordijnen

Normale gordijnen, wie kent ze niet? Kiest u voor gordijnen tot aan de vloer, tot aan de vensterbank of in de kleur groen of grijs? In ons assortiment vindt u zeker iets naar uw smaak!

Jaloezieën

Jaloezieën brengen sfeer in uw interieur en bestaan uit horizontale lamellen waarmee u de lichtinval perfect kunt regelen. U kunt kiezen uit verschillende soorten materiaal, diverse kleuren en een afwerking die bij u past.

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zorgen voor een strakke, moderne uitstraling en bestaan uit verticale banen stof die samen een gordijn vormen. Paneelgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen, kleuren en dessins.

Ruime keuze aan raamdecoratie

Bij Van der Lee Stoffering vindt u altijd de raamdecoratie die bij uw interieur past, plisségordijnen, rolgordijnen, lamellen, vouwgordijnen, jaloezieën, paneelgordijnen en natuurlijk ook gewone gordijnen. Wij hebben raambekleding voor alle smaken en alle soorten ramen of deuren. Alle raamdecoratie wordt ingemeten en speciaal voor u op maat besteld, geleverd en gemonteerd. Of u nu als particulier of als bedrijf op zoek bent naar nieuwe raamdecoratie, wij bieden u kwalitatieve gordijnen en voorzien u graag van een advies op maat.