Vloeren

Geluiddempend

Ruime collectie

Warmte isolerend

20 jaar ervaring

Duurzame materialen

Geen rommel achteraf

Deskundig advies

Tapijt

_____

Wat zijn de voordelen van tapijt?

  • Tapijt werkt geluiddempend;

  • Tapijt wekt een comfortabel gevoel op, doordat het warmte en sfeer uitstraalt;

  • Tapijt bespaart energie en werkt isolerend;

  • Tapijt is veilig, want het is stroef. Dit vermindert het risico op uitglijden;

  • Tapijt is goed voor lijf en leden, omdat het de loopbeweging dempt en spieren en gewrichten zo minder klappen opvangen.

Tapijt is weer terug van weggeweest en is nog steeds de meest populaire vloerbedekking van Nederland. Het is dan ook niet gek dat tapijt leverbaar is in oneindig veel kleuren, motieven en poolsoorten. Dat maakt tapijt geschikt voor iedere wooninrichting. Of u nu een landelijke, romantische of moderne stijl heeft, met een tapijt op maat creëert u rust en sfeer in uw interieur.

Het kiezen van het juiste tapijt

Bij het kiezen van een nieuw tapijt is het belangrijk om goed na te denken over uw wensen. In welke ruimte komt het tapijt in huis te liggen? En welke structuur en stijl passen het beste bij uw woning? Een tapijt gaat jaren mee en u wilt natuurlijk een goede keuze maken. Wij voorzien u graag van advies wat betreft kleuren en motieven, zodat uw tapijt van uw huis een echt ‘thuis’ maakt.

Het kiezen van het juiste tapijt

Tapijt geeft een behaaglijk gevoel en warmte. het is niet alleen zacht, maar ook enorm sfeervol en het geeft een luxe uitstraling aan uw inrichting. Tapijt is een vloer met ontzettend veel mogelijkheden en vele voordelen, waaronder:

  • Tapijt werkt geluiddempend;
  • Tapijt is energiebesparend en werkt isolerend;
  • Tapijt is veilig: de vloer is stroef, wat het risico op uitglijden verminderd.

Bovenstaande voordelen maken tapijt ook zeer geschikt om uw trap mee te stofferen. Het voelt namelijk niet alleen comfortabel aan uw voeten, maar een gestoffeerde trap maakt zo goed als geen geluid bij het belopen. Tapijt weerkaatst geluid namelijk niet, maar absorbeert het, waardoor het geluid niet door de ruimte galmt.

Tapijt laten leggen

Bij het kiezen van een nieuwe vloerbedekking, zoals tapijt, is het belangrijk dat u goed advies krijgt. Hoeveel meter tapijt is er nodig en wat kost het? Wij adviseren u daar graag over en helpen u bij het maken van de juiste keuze tapijt. Zodat u straks echt geniet van uw nieuwe vloer.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Wij beantwoorden graag al uw vragen!