vloeren

Geluiddempend

Warmte isolerend

Creeër unieke combinaties

20 jaar ervaring

Duurzame materialen

Geen rommel achteraf

Deskundig advies

Tapijttegels

_____

Alle voordelen op een rijtje!

  • Tapijttegels zijn lekker zacht en warm en zorgen voor een knusse sfeer. U kunt thuis, ook in de winter, heerlijk op blote voeten lopen;

  • Tapijttegels zijn geluiddempend;

  • De warmte isolerende werking zorgt voor energiebesparing;

  • Tapijttegels zijn veilig (mits ze goed gelegd worden), want ze zijn stroef. Zo vermindert u de kans op uitglijden. Valt u toch? Dan valt u zacht!

Tapijttegels zijn geweldig en geschikt voor iedere ruimte in huis. In een handomdraai creëert u meer sfeer in uw woning of bedrijfspand. Door te spelen met verschillende kleuren en dessins maakt u uw eigen unieke vloer. U kunt er eindeloos mee combineren. Bent u uitgekeken op het patroon? Dan zijn de tegels makkelijk te vervangen of te verplaatsen. Alles is mogelijk met tapijttegels

Wat zijn tapijttegels?

Een tapijttegel is een vierkant stuk tapijt dat gemakkelijk te leggen is. Tapijttegels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren, materialen en formaten. De tegels geven veel vrijheid bij het ontwerpen van een vloer. Leg ze in verschillende patronen of combineer diverse stoffen en structuren met elkaar. Met tapijttegels zet u uw eigen smaak centraal.

Naast reguliere tapijttegels hebben wij ook de DESSO Airmaster tapijttegel in ons assortiment. Deze tapijttegels houden fijne stofdeeltjes beter vast dan andere vloeren en zorgen dat de hoeveelheid opwaaiend stof verminderd. Ideaal als u last heeft van astma of het belangrijk vindt dat de binnenlucht in uw woning of kantoor zo gezond mogelijk is.

De voordelen van tapijttegels

Tapijttegels zijn niet alleen heel creatief te gebruiken, maar ook heel praktisch in het onderhoud. Een groot voordeel van tapijttegels is dat de losse tegels eenvoudig te vervangen zijn. Dus gaat u verhuizen, is het tijd voor een nieuwe inrichting of is er een tegel beschadigd? Dan kunt u de tegels, zonder deze te beschadigen, verplaatsen.

Zelf tapijttegels leggen

Een vloer in één kleur of structuur is makkelijk te vinden, maar wat als u er graag uw eigen draai aan wilt geven? Dan zijn tapijttegels het overwegen waard. De tegels zijn ook nog eens zeer eenvoudig zelf te leggen. Bent u op zoek naar hoogpolige of juist laagpolige tapijttegels? Bij ons besteld u gegarandeerd een vloer die bij u past.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Wij beantwoorden graag al uw vragen!