20 jaar ervaring

Duurzame materialen

Geen rommel achteraf

Deskundig advies

Trap renovatie Ridderkerk

Contactformulier

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

Trap renovatie Ridderkerk

Is uw trapbekleding aan vernieuwing toe? Denkt u wellicht aan trap renovatie Ridderkerk ? Van der Lee Stoffering komt graag langs om uw trap opnieuw te bekleden. Traprenovatie is vrijwel voor iedere trap mogelijk. Een geheel nieuwe trap laten plaatsen is erg duur en kost ook veel tijd. In plaats daarvan kunt u kiezen om uw trap te laten renoveren. Een trap renovatie Ridderkerk biedt veel mogelijkheden, u kunt er voor kiezen om uw trap te laten voorzien van overzettreden van diverse materialen zoals; laminaat, PVC, vinyl of eikenhout. Binnen één dag is uw nieuwe trap klaar. Maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak of neem contact op voor de mogelijkheden!

De mogelijkheden voor trap renovatie Ridderkerk

  • PVC is uitermate geschikt voor een trap renovatie Ridderkerk en heeft verschillende voordelen. Pvc dempt geluid, werkt brandvertragend, is eenvoudig te reinigen, bestand tegen vocht en slijt- en krasvast. Een trap wordt dagelijks gebruikt dus is het belangrijk dat het een trap van goede kwaliteit is die jarenlang meegaat. De mogelijkheden met PVC trapbekleding zijn enorm. U kunt namelijk met PVC traprenovatie een beton- of hout look creëren die geheel aansluit op de rest van uw interieur. PVC is verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs.
  • Uw trap laten bekleden met tapijt biedt vele voordelen; het geeft extra loopcomfort, werkt isolerend, is geluiddempend en kan naadloos aansluiten op de rest van uw interieur. Tapijt is verkrijgbaar in vele stijlen, laat u adviseren door één van onze experts voor het beste resultaat!
  • Linoleum is duurzaam, 100% natuurlijk en zeer geschikt voor een trap renovatie Ridderkerk . Een linoleum trap gaat lang mee, beschadigd niet snel en is eenvoudig te onderhouden. Linoleum wordt vaak verward met marmoleum. Marmoleum is namelijk een merknaam van linoleum.
  • Norament trappen zijn voorgevormde traptreden die zijn gemaakt van speciaal rubber dat slijtvast, geluiddempend en zwaar belastbaar is. De trap heeft een lange levensduur en is heel gemakkelijk schoon te maken. Naast het feit dat de trap enorm functioneel is, kan hij ook op verschillende manieren vormgegeven worden en helemaal aangepast worden aan uw smaak en interieur.

Interesse

Heeft u interesse in de werkzaamheden van Van der Lee Stofferingen wat betreft trap renovatie Ridderkerk ? Of misschien heeft u nog een vraag? Neem dan contact met ons op en onze werknemers helpen u graag verder!