TRAPRENOVATIE

Specialist in traprenovatie!

20 jaar ervaring

Duurzame materialen

Geen rommel achteraf

Deskundig advies

Is uw trap aan vernieuwing toe?

Is uw trapbekleding aan vernieuwing toe? Denkt u aan traprenovatie? Wij komen graag langs om uw trap opnieuw te bekleden. Traprenovatie is vrijwel voor iedere trap mogelijk. Een geheel nieuwe trap laten plaatsen is erg duur en kost veel tijd. In plaats daarvan kunt u kiezen om uw trap te laten renoveren. Een traprenovatie biedt veel mogelijkheden, u kunt er voor kiezen om uw trap te laten voorzien van overzettreden van diverse materialen zoals; laminaat, PVC, vinyl of eikenhout. Binnen één dag is uw nieuwe trap klaar. Maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak of neem contact op voor de mogelijkheden!

UW NIEUWE TRAP BINNEN ÉÉN DAG KLAAR!

Bent u op zoek naar een anti-slip trap, nieuwe overzettreden, trapmaantjes of wilt u uw open trap
bekleden? Bij Van Der Lee Stoffering kunnen wij uw nieuwe trap binnen één dag realiseren!

PVC trappen

PVC is uitermate geschikt voor een traprenovatie en heeft verschillende voordelen. Pvc dempt geluid, werkt brandvertragend, is eenvoudig te reinigen, bestand tegen vocht en slijt- en krasvast. Een trap wordt dagelijks gebruikt dus is het belangrijk dat het een trap van goede kwaliteit is die jarenlang meegaat. De mogelijkheden met PVC trapbekleding zijn enorm. U kunt namelijk met PVC traprenovatie een beton- of hout look creëren die geheel aansluit op de rest van uw interieur. PVC is verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs.

Tapijt trappen

Uw trap laten bekleden met tapijt biedt vele voordelen; het geeft extra loopcomfort, werkt isolerend, is geluiddempend en kan naadloos aansluiten op de rest van uw interieur. Tapijt is verkrijgbaar in vele stijlen, laat u  adviseren door één van onze experts voor het beste resultaat!

Linoleum trappen

Linoleum is duurzaam, 100% natuurlijk en zeer geschikt voor een traprenovatie. Een linoleum trap gaat lang mee, beschadigd niet snel en is eenvoudig te onderhouden. Linoleum wordt vaak verward met marmoleum. Marmoleum is namelijk een merknaam van linoleum.

Norament trappen

Deze voorgevormde traptreden zijn gemaakt van speciaal rubber dat slijtvast, geluiddempend en zwaar belastbaar is. De trap heeft een lange levensduur en is heel gemakkelijk schoon te maken. Naast het feit dat de trap enorm functioneel is, kan hij ook op verschillende manieren vormgegeven worden en helemaal aangepast worden aan uw smaak en interieur.

MAAK NU VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK

Traprenovatie kosten

Wat zijn de kosten voor een traprenovatie?

Wat kost een traprenovatie? Bij Van Der Lee Stoffering kunt uw trap al vanaf €750,- laten renoveren. De kosten zijn geheel afhankelijk van het soort trap dat u heeft. Heeft u een open trap? Dan zijn de kosten over het algemeen lager dan een gesloten trap. Hier is eenmaal minder materiaal voor nodig. De vorm van de trap heeft ook invloed op de prijs. Heeft u een rechte trap of een wenteltrap met hele of halve draai? Na het inventariseren van uw wensen maken wij een op maat gemaakt offerte. Na goedkeuring kunnen wij zo snel mogelijk voor u aan de slag! Om u alvast een indicatie van de prijzen te geven hebben wij deze voor u op een rijtje gezet.

Indicatie prijzen traprenovatie
Rechte trap €750,-
Rechte trap inclusief stootborden €900,-
Trap met kwart draai €850,-
Trap met kwart draai inclusief stootborden €1000,-
Trap met halve draai €950,-
Trap met halve draai inclusief stootborden €1100,-