VLOEREN
20 jaar ervaring
Duurzame materialen
Geen rommel achteraf
Deskundig advies
Lange levensduur
Slijtvast
Duurzaam

Vinyl vloeren

_____

Voordelen

  • Hygiënische en stofvrije oplossing: de vloer is naadloos en daardoor goed schoon te maken, zodat er geen stof of vuil achterblijft;

  • Een vinyl vloer is vlek- en afdrukbestendig;

  • Goed betaalbaar: de vloer is relatief goedkoop in vergelijking met alternatieven;

  • Een vinyl vloer is slijtvaster dan een originele houten vloer;

  • Kleurecht;

  • De vloer is geluiddempend.

Met vinyl haalt u één van de meest onderhoudsvriendelijke vloeren in huis. De vloer kan goed tegen water en is geschikt voor vloerverwarming. Daarnaast zijn vinyl vloeren in allerlei soorten, kleuren en dessins te verkrijgen. Ondanks dat de vloer zacht aanvoelt, is het een zeer sterke materiaalsoort. Vinyl is een eenzijdig, duurzaam product en een mooi alternatief voor de wat duurdere vloeren.

Wat is vinyl?

De vinyl vloer is een vloerbedekking die (net als een PVC vloer) gemaakt is van kunststof. De vloer bestaat uit meerdere lagen. De onderlaag, een laag ter versterking, de decoratieve laag en de beschermingslaag. De bovenste laag is een stevige en slijtvaste laag die zorgt dat de vloer heel wat jaren meegaat. Vinyl wordt ook wel zeil genoemd en is geschikt voor iedere ruimte in huis.

Dankzij de sterke toplaag en het feit dat de vloer geen naden heeft is vinyl ook goed bestand tegen water. Het is niet erg als u per ongeluk water knoeit op de vloer, een doekje eroverheen en de vloer is weer als nieuw. Dit maakt een vinyl vloer ook zeer geschikt voor ruimtes als de keuken en badkamer.

Voordelen van een vinyl vloer

Vinyl vloeren hebben een dikke slijtlaag. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de vloer wel 20 tot 30 jaar mee gaat. Vinyl isoleert goed, is waterdicht en zeer makkelijk te onderhouden.

Een vinyl vloer laten leggen

Bij het leggen van een vinyl vloer is het van belang dat de ondergrond egaal is. Een niet egale ondergrond zorgt voor oneffenheden in de vloer. Wilt u er zeker van zijn dat uw nieuwe vloer strak wordt gelegd? Onze vakmensen helpen u hier graag bij.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Wij beantwoorden graag al uw vragen!