VLOEREN

20 jaar ervaring

Duurzame materialen

Geen rommel achteraf

Deskundig advies

Egaline vloeren

Advies op maat

Heeft u advies nodig op het gebied van egaline vloeren? Dan staan wij voor u klaar. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste keuze!

Maak nu vrijblijvend een afspraak!

U heeft een nieuwe vloer uitgekozen en bent ontzettend blij met uw keuze. Het is tijd om de vloer te (laten) leggen en u wilt natuurlijk dat dit in één keer goed gaat, zodat de vloer recht ligt zonder oneffenheden of hobbels. Maar, u komt erachter dat de ondergrond niet helemaal vlak is en de vloer er niet egaal overheen gelegd kan worden. Hoe u dit kunt oplossen? Door de vloer vlak te (laten) maken met een egaline vloer!

Wat is een egaline vloer?

Een egaline vloer is een vloer die hoofdzakelijk bestaat uit cement en kunsthars. Hierdoor is de vloer erg sterk en flexibel en kan hij niet snel scheuren of barsten. De vloer is zelfnivellerend, wat betekent dat de vloer niet met een machine of met de hand gladgestreken hoeft te worden. Een egaline vloer wordt vaak gebruikt om bestaande ondergronden vlak te maken, maar kan ook ter bescherming van de vloerafwerking dienen. Dit is vooral het geval bij dunne vloerbedekking zoals linoleum, omdat u oneffenheden anders door de vloerbedekking heen ziet.

Welke ondergronden zijn geschikt voor egaline?

Egaline kan op elke ondergrond aangebracht worden, zolang deze maar stabiel en vloeistofdicht is, zoals een tegel- of betonvloer. Egaline kan ook op een houten vloer aangebracht worden, maar dan mogen er geen naden tussen de plankdelen zitten en moet de vloer goed bevestigd zijn.

Kan ik een egaline vloer zelf plaatsen?

Het plaatsen van een egaline vloer kunt u het beste overlaten aan een deskundig bedrijf dat hier al enige ervaring mee heeft, zoals wij. Het plaatsen van de vloer is namelijk een nauwkeurige klus en moet op de juiste manier uitgevoerd worden. Wilt u er zeker van zijn dat de egaline vloer op de juiste manier geplaatst wordt? Neem contact met ons op en wij komen de vloer voor u plaatsen.

Offerteformulier egaliseren

Naam *

Adres *

Postcode / Woonplaats *

Onderwerp *

E-mail *

Geschat aantal m²

Telefoonnummer *

Gewenste dikte egalisatie

Bestand toevoegen

Ik ga akkoord met de privacyverklaring.
Lees hier de privacyverklaring *

Aanvullende informatie