VLOEREN

20 jaar ervaring

Duurzame materialen

Geen rommel achteraf

Deskundig advies

Laminaatvloer

Voordelen

  • Kleurvast en vochtbestendig;
  • Plaatsing en werking: dankzij de moderne (klik)systemen van tegenwoordig kunt u de laminaatvloer zelf leggen. Een laminaatvloer werkt vrijwel niet;
  • Gemakkelijk te onderhouden en hygiënisch;
  • De prijs: op lange termijn bieden laminaatvloeren de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

U wilt een nieuwe vloer, maar bent er nog niet over uit wat voor soort vloer het moet gaan worden. Heeft u al eens over een laminaatvloer nagedacht in plaats van parket? Laminaat is een goedkoper alternatief, is eenvoudig te onderhouden, verkrijgbaar in oneindig veel kleuren en dessins en tegenwoordig niet meer te onderscheiden van echt parket. Nog niet overtuigd? Lees hieronder wat de voordelen van een laminaatvloer zijn en waarom deze vloer in elk interieur past!

Hoe kies ik de juiste laminaatvloer uit?

Een vloer uitkiezen doet u niet zomaar en er zijn een paar zaken waarover u moet nadenken. De keuze begint bij het uiterlijk van de vloer. Bent u op zoek naar een strakke vloer zonder groeven of houdt u wel van een landelijke sfeer waar deze groeven juist aan bijdragen? De kleur speelt ook een grote rol, want een donkere vloer kan een ruimte kleiner doen lijken en een lichte vloer maakt de ruimte juist groter. Denk goed na waar u de vloer gaat leggen en wat de vloer moet uitstralen. Denk ook na over het gebruik van de ruimte waar u de nieuwe laminaatvloer legt. Wordt de kamer intensief gebruikt, zoals de gang of de kantine? Kies dan voor een vloer van een hoge gebruiksklasse, zodat u zeker weet dat de vloer lang meegaat.

Heeft u hulp nodig bij het beantwoorden van bovenstaande vragen? Onze specialisten adviseren u graag over de laminaatvloer die het best bij u past.