VLOEREN
20 jaar ervaring
Duurzame materialen
Geen rommel achteraf
Deskundig advies
Makkelijk in onderhoud
Enorm duurzaam
Geschikt voor ieder huis

PVC vloeren

_____

Advies op maat

Heeft u advies nodig op het gebied van vloeren? Dan staan wij voor u klaar. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste keuze!

Een mooie vloer is de perfecte basis voor uw interieur. Bent u op zoek naar een vloer die er niet alleen net zo mooi uit ziet als een echte houten vloer, maar die ook nog eens duurzaam is en lang mee gaat? Dan is een PVC vloer iets voor u. PVC vloeren zijn tegenwoordig niet meer van echt hout of steen te onderscheiden, maar verschillen wel aanzienlijk in de prijs. Het is dan ook niet vreemd dat een PVC vloer momenteel enorm populair is.

Wat is een PVC vloer?

Een PVC vloer is een kunststof parketvloer gemaakt van verschillende lagen polyvinylchloride (PVC). Dit materiaal is eenvoudig te bewerken en dient daardoor vaak als vervanging van onder andere hout en beton. Een vloer van PVC biedt vele voordelen ten opzichte van andere vloeren. Zo is een PVC vloer slijtvast, sterk en bevat deze een antisliplaag. Dit maakt de vloer zeer geschikt voor intensief gebruik, zoals in de woonkamer, maar ook in winkels. Daarnaast is de vloer vochtbestendig, geluiddempend en gemakkelijk schoon te maken.

Welke soorten PVC vloeren zijn er?

 U kunt PVC vloeren in drie verschillende systemen onderscheiden:
Dryback systeem: hierbij worden de PVC stroken op de geëgaliseerde ondergrond vastgelijmd.
HDF klik systeem: dit systeem is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en wordt net als bij laminaat in elkaar geklikt.
PVC volkern kliksysteem: bij deze vloer zit er een kliksysteem in de onderlaag van de PVC vloer.

Voordelen van een PVC vloer

PVC vloeren zijn de laatste jaren zeer populair en dat is niet voor niets. De vloer is te verkrijgen in veel verschillende formaten, dessins en prijsklassen. Daarnaast is een PVC vloer is een zeer onderhoudsvriendelijke vloer. Het regelmatig vegen of stofzuigen van de vloer en af en toe dweilen is al voldoende om de vloer goed schoon te houden. Een ander voordeel is dat PVC vloeren goed te combineren zijn met vloerverwarming of -verkoeling. De vloer is namelijk relatief dun, waardoor de temperatuur snel en nauwkeurig te regelen is. Hierdoor verspilt u minder energie en kunt u snel genieten van een heerlijk warme vloer.

Een PVC vloer laten leggen?

Wilt u er zeker van zijn dat uw vloer in één keer goed wordt gelegd? Schakel dan één van onze vakmensen in om dit voor u te doen. De beste service en de allerbeste kwaliteit gegarandeerd.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Wij beantwoorden graag al uw vragen!