VLOEREN

20 jaar ervaring

Duurzame materialen

Geen rommel achteraf

Deskundig advies

Tapijttegels

Alle voordelen op een rijtje!

  • Tapijttegels zijn lekker zacht en warm en zorgen voor een knusse sfeer. U kunt thuis, ook in de winter, heerlijk op blote voeten lopen;
  • Tapijttegels zijn geluiddempend;
  • De warmte isolerende werking zorgt voor energiebesparing;
  • Tapijttegels zijn veilig (mits ze goed gelegd worden), want ze zijn stroef. Zo vermindert u de kans op uitglijden. Valt u toch? Dan valt u zacht!

Bent u creatief en laat u uw creativiteit graag terugkomen in uw woning? Dan zijn tapijttegels echt iets voor u! U kunt spelen met de verschillende kleuren en dessins, diverse combinaties maken en zo uw eigen, unieke vloer creëren. Bent u na een tijdje uitgekeken op het patroon? Dan haalt u de tapijttegels eruit en plaatst u ze in een nieuw patroon. Handig, toch?
Tapijttegels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren, materialen, dessins en formaten.

Wat zijn de voordelen van tapijttegels?

Het leggen van tapijttegels is heel eenvoudig en ze kunnen snel geïnstalleerd worden. U hoeft geen gebruik te maken van lijm, maar van kleine klevende vierkantjes die u onder de hoeken van de tapijttegels plaatst. Hierdoor hoeft u niet te wachten op het drogen van de lijm en blijft de ondervloer lijmvrij. De tegels zijn hierdoor ook gemakkelijk te verplaatsen, te vervangen en schoon te maken. U tilt de tegels op, spoelt ze af onder de kraan (met eventueel een sopje) en ze zijn weer als nieuw!

Desso Airmaster

Heeft u last van astma of vindt u het gewoonweg belangrijk dat de binnenlucht in uw woning of kantoor zo gezond mogelijk is? Dan vindt u ons assortiment de DESSO Airmaster tapijttegels. Deze tapijttegels houden fijne stofdeeltjes beter vast dan andere vloeren en zorgen ervoor dat de hoeveelheid opwaaiend stof wordt verminderd. De fijne stofdeeltjes worden vastgehouden door de speciale garens, zodat u ze tijdens de volgende stofzuigbeurt gemakkelijk op kunt zuigen.