VLOEREN

20 jaar ervaring

Duurzame materialen

Geen rommel achteraf

Deskundig advies

Tapijt

Voordelen

  • Tapijt werkt geluiddempend;
  • Tapijt wekt een comfortabel gevoel op, doordat het warmte en sfeer uitstraalt;
  • Tapijt bespaart energie en werkt isolerend;
  • Tapijt is veilig, want het is stroef. Dit vermindert het risico op uitglijden;
  • Tapijt is goed voor lijf en leden, omdat het de loopbeweging dempt en spieren en gewrichten zo minder klappen opvangen.

Tapijt is heerlijk zacht, geeft een luxe uitstraling aan uw inrichting en bezorgt u het ultieme gevoel van comfort. Wist u dat tapijt geluiddempend werkt en hierdoor geluidsoverlast in huis voorkomt? Tapijt weerkaatst geluid namelijk niet, maar absorbeert het en hierdoor galmt het geluid niet door de ruimte. Daarnaast werkt tapijt warmte-isolerend en kunt u ook in de winter op blote voeten door het huis lopen.

Hoe kiest u het juiste tapijt?

Wanneer u de keuze maakt om tapijt te (laten) leggen zijn er een aantal zaken waar u goed over na moet denken. In welke ruimte komt het tapijt te liggen? Hoe ziet het huishouden eruit? En wat voor ondervloer heb ik? Als u een tapijt in de woonkamer legt moet u rekening houden met zware meubels die hun sporen achterlaten op het tapijt. Als u tapijt in de gang legt zullen er heel veel mensen overheen lopen en misschien zelfs met vieze schoenen. Heeft u kinderen of huisdieren? Kies dan voor een laagpolig tapijt in een donkere kleur, zodat deze eenvoudiger schoon te maken is.
Tapijt is een vloer met ontzettend veel mogelijkheden en is te krijgen in diverse kleuren, structuren, vormen en maten. Wilt u weten welk tapijt bij uw interieur of smaak past? Laat u dan door ons adviseren en maak de juiste keuze.