20 jaar ervaring

Duurzame materialen

Geen rommel achteraf

Deskundig advies

Woningstoffering Zuid-Holland

Contactformulier

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

Woningstoffering Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw complete woningstoffering Zuid-Holland kan verzorgen? Dan bent u bij Van der Lee Stoffering zeker aan het juiste adres. Wij hebben veel kennis en ervaring op het gebied van o.a. voeren, raamdecoraties en zijn ook gespecialiseerd in traprenovaties. Heeft u nog geen idee wat er bij uw interieur past of wat u mooi vindt? Dan komen wij graag bij u langs om u te voorzien van een passend persoonlijk advies dat aansluit op uw wensen, smaak en behoeften.

Waarom woonstoffering Zuid-Holland

Het kan bijvoorbeeld zijn dat u uw (woon)kamer zat bent en dat het tijd is voor wat vernieuwing wat betreft de vloer, raamdecoraties en trap. Ook kan het zijn dat na een aantal jaren deze elementen uit uw woning gewoonweg zijn versleten. In beide gevallen kunt u kiezen voor woonstoffering Zuid-Holland . We kunnen een mooie nieuwe vloer leggen, denkt u bijvoorbeeld aan: Egaline vloeren, PVC vloeren, Vinyl vloeren, Tapijt, Laminaat en nog veel meer! Qua raamdecoratie kunt u denken aan: Plisségordijnen, Rolgordijnen, Lamellen, Vouwgordijnen, Normale gordijnen, Jaloezieën en Paneelgordijnen. Is uw trap ook aan vernieuwing toe? Bent u op zoek naar een anti-slip trap, nieuwe overzettreden, trapmaantjes of wilt u uw open trap? Alles kan bij Van der Lee Stoffering! Heeft u moeite met keuzes maken? Dan adviseren wij u graag over wat de mogelijkheden zijn.

Interesse in Woningstoffering Zuid-Holland

Bent u geïnteresseerd in woonstoffering Zuid-Holland compleet verzorgd door Van der Lee Stofferingen? Schakel dan een van onze vakmensen/stoffeerders in om dit voor u te doen. De beste service en de allerbeste kwaliteit gegarandeerd! Heeft u advies nodig of misschien heeft u wel een vraag over onze werkzaamheden? Dan staan wij  ook voor u klaar. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste keuze! Maak nu vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op.